One By One

Bij de one by one wordt er één extensions op één natuurlijke wimper geplaatst. Hierbij wordt goed gekeken naar de draagkracht van de eigen natuurlijke wimpers, zodat de eigen wimpers niet beschadigen. Voor deze techniek hebben bieden wij de classic one by one aan en de flat lashes. 

Het verschil van de flat lashes ten opzichte van de classic one by one is dat de flat lashes plat zijn en een split end hebben, hierdoor geven de flat lashes een iets vollere look.

Russian Volume

Bij deze techniek maken wij gebruik van dunnere en lichtere haartjes, hierdoor kunnen wij meerdere extensions per natuurlijke wimper plaatsen. 

Op deze manier kunnen wij een natuurlijke look aan de ogen geven of, door meer haartjes te plaatsen, een 'fluffy look creëeren.

Lash Volume Lift

Deze behandeling is bedoeld om de natuurlijke wimpers te krullen en liften, hierdoor wordt een frisse blik gecreëerd. Kies ervoor om de wimpers hierbij te verven en/of een lash botox toe te voegen en geef de wimpers nog een extra boost.

Een lash lift behandeling is ideaal wanneer u allergisch bent tegen de lijm voor de wimperextensions of wanneer u mascara wilt blijven gebruiken.

Lash Botox

Dit is een luxe, verzorgende revolutionaire vitamine serum voor de wimpers. Het is een intens voedende masker voor de wimpers met als resultaat gezonde, dikkere en langere wimpers. De natuurlijke wimpers worden gevoed en dit zorgt voor een herstellend effect.

De behandeling wordt het eerst het best gedaan in een kuur van 5x iedere 2 weken.