Behandelingen

LASHES

One By One techniek
Bij deze techniek worden wimper extensions haartje voor haartje vastgeplakt aan de natuurlijke wimper. Samen met de wimperstyliste wordt er gekeken naar jouw persoonlijke wensen om voor jou de mooiste oogopslag te creëren. Er is keuze in dikte en lengte van de wimperextension.

Russian volume lashes
De wimper extensions worden bij deze techniek op dezelfde manier bevestigd als bij de One By One techniek, het verschil is dat er bij Russian Volume Lashes 2 tot 6 dunne haartjes worden bevestigd op een wimperhaartje. Door deze techniek kan er meer volume worden opgebouwd tussen de wimpers.

Verwijderen van de wimper extensions
De extentions worden verwijderd met een remover die de lijm oplost. Laat dit door een wimperstyliste doen met de juiste producten. De natuurlijke wimper kan gemakkelijk afbreken als de extensions niet op een juiste manier verwijderd worden.

Lash Volume Lift
Dit is een wimperbehandeling die de natuurlijke wimpers lift door middel van siliconen pads. De wimpers worden gekruld waardoor je een mooie oogopslag krijgt zonder wimperextensions of mascara. De gel die we gebruiken is niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.

BROWS

Wenkbrauw shaping
De haartjes worden geharst, geëpileerd en geknipt

Wenkbrauw shaping & tinting
Ook hierbij worden de haartjes geharst, geëpileerd en geknipt. De haartjes kunnen geverfd worden in blond, lichtbruin, donkerbruin en zwart.

Powerbrows
De haartjes worden geharst, geëpileerd en geknipt.

Het verven word gedaan met een henna verf die de haartjes verft en een schaduw achterlaat op de huid waardoor de wenkbrauwen er voller uit zien. De schaduw op de huid blijft 7-14 dagen op de huid zichtbaar.

TANDEN BLEKEN

Het bleken van de tanden gebeurt met een peroxide vrije gel en een led-licht. Door deze techniek wordt het tand glazuur niet aangetast en laat het de originele kleur van de tand weer terug komen. Het resultaat is onmiddellijk zichtbaar na de behandeling. Het resultaat varieert per persoon, dit ligt aan de tint van de tanden bij binnenkomst.

Tanden bleken is NIET geschikt minderjarige, zwangere en borst voedende vrouwen en als u radiotherapie ondergaat.

Behandeling van 20 minuten | de tanden worden een tint lichter
Behandeling van 40 minuten | de tanden worden een aantal tinten lichter
Behandeling van 60 minuten | dit is het maximaal te behalen resultaat na 1 behandeling

NAILS

Bij een gellak behandeling worden eerst de nagels in model gevijld en de nagelriemen worden netjes gemaakt. Daarna wordt er een primer aangebracht die de gellak hecht aan de nagel. Er zijn verschillende keuze in kleuren en we blijven de kleurencollectie aanvullen. De kleur wordt altijd 2 keer aangebracht op de nagel zodat de kleur goed dekt. De lak wordt afgemaakt met een topcoat en de behandeling is klaar wanneer ook de nagelriemen met olie worden in gemasseerd.